Експертна думка Руслана Демчака (актуальні новини)

05 ЛЮТ

Парламенту пропонують компенсувати пільги на проїзд окремим категоріям громадян за соціальною ознакою

Про це повідомив один з авторів законопроекту, народний депутат фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Руслан Демчак.

Читати
04 ЛЮТ

Коаліційна угода потребує доопрацювання в частині Євроінтеграційної адаптації законодавства України

Підписавши Угоду про Асоціацію між Україною та Європейським Союзом наша держава взяла зобов’язання в т.ч. по адаптації українського законодавства до норм ЄС.

Перелік всіх Директив ЄС, що потребують опрацювання та впровадження, Кабінет Міністрів України затвердив у Плані заходів з імплементації Угоди в частині наближення України до європейського законодавства.

Читати
02 ЛЮТ

Демчак: Всі рішення по оновленню Уряду будуть прийматись тільки після його звіту

Про це народний депутат від фракції Партії “Блок Петра Порошенка” сказав у коментарях журналістам.

Читати
29 СІЧ

Демчак пропонує забезпечити гарантований державою прожитковий мінімум для членів сімей учасників АТО з дітьми

Народний депутат від фракції Партії “Блок Петра Порошенка” Руслан Демчак виступив із ініціативою внести зміни до Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім’ям» (№3339) щодо соціального захисту членів сімей учасників антитерористичної операції.

Читати
19 СІЧ

Плани на приватизацію 2016 року

У проект держбюджету на 2016 р. Кабмін заклав 17,1 млрд грн надходжень від приватизації, гроші від яких направлять на субсидії та пільги

Читати
11 СІЧ

Альтернатива державній судовій системі або як захистити споживача від фінансової установи?

На сьогодні в Україні відсутні органи досудового врегулювання спорів між фінансовими установами та споживачами. Хоча такі органи функціонують у всіх країнах ЄС та багатьох інших країнах світу. Створення інституту фінансового омбудсмена може стати доступною альтернативою державній судовій системі.

Читати
06 СІЧ

Міністерство соціальної політики України планує монетизувати пільги зробивши всю соціальну допомогу виключно адресною

Протягом шести років Міністерством соціальної політики України буде впроваджувати проект «Модернізація системи соціальної підтримки населення України», за сприяння Міжнародного банку реконструкції та розвитку, який погодився надати нашому Уряду позику в 300 млн доларів на його реалізацію.

Читати
29 ГРУ

Законопроект 3555 - це вирішення проблем фінансового навантаження на українські підприємства

Підприємства зможуть реструктуризувати до 200 млрд грн. проблемної заборгованості, що становить близько чверті загальної заборгованості корпоративного сектору України.

Читати
29 ГРУ

Руслан Демчак: Потрібно створення законодавчих актів, які б могли врегулювати питання кластеризації банківського ринку

Руслан Демчак заступник голови комітету з питань фінансової політики та банківської діяльності, взяв участь у засіданні Незалежної асоціації банків України.  Захід проводився за участі керівників малих та середніх банків.

Читати
17 ГРУ

Руслан Демчак: нельзя проводить кластеризацию банковской системы без внесения соответствующих изменений в нормативно-правовые акты

Руслан Демчак, заместитель главы комитета Верховной Рады по вопросам финансовой политики и банковской деятельности принял участие в закрытом заседании Финансового клуба на тему: «Переход Национального банка Украины на кластерную модель надзора. Как сохранить свое место на рынке».

Читати

 

1
...
21 22 23 24 25
...
33